ABOUT MODERN FOLK

welcome

OM MODERN FOLK BRODERI

För några år sedan ville jag skapa ett litet broderi men snart upptäckte jag att inga av mönstren jag hittade återspeglade det som jag letade efter. Eftersom jag inte bara ville kopiera ett gammalt design bestämde jag mig för att ta nästa steg och prova att formge mina egna mönster.

Jag skapade några stycken och folk tyckte om dem. Sedan startade jag ETSY, en affär för design och korsstygnsmönster vilket verkade som det perfekta stället för mitt arbete. Namnet Modern Folk valdes eftersom mina mönster har skapats för nutida människor med min egen tolkning av folkloristiska mönster.

En av de bästa sakerna med shoppen är att kunna dela ut något som jag verkligen bryr mig om till folk från hela världen. Jag blir alltid rörd när någon skickar mig en bild på sina projekt! Det är så skönt att se ett design som jag skapade och som sedan har förverkligats av någon på andra sidan av jorden! Skicka gärna in era färdiga verk genom att ta kontakt!

Framtidsplanerna inkluderar tanken att samla ihop mönster i bokform. Framtiden blir vad vi gör den till!